Leer schrijven als een copywriter

Schrijven, dat leer je toch in groep 3? Hoezo lukt het jou dan niet om een social post te schrijven? Om een tekst voor je website te schrijven? Om zo te bloggen dat mensen blijven lezen?

Omdat schrijven iets is dat je moet oefenen. Schrijven zoals je dat deed op school of toen je studeerde is iets heel anders dan marketingteksten schrijven. SEO, copywriting, storytelling, marketing: nogal wat om rekening mee te houden.

Ik roep vaak ‘Als je kunt praten, kun je ook schrijven’. Als Juffrouw Taal wil ik je leren hoe jij zelf ijzersterke marketingteksten schrijft. Zodat jij leert hoe je jouw ideale klanten bereikt, je aanbod verkoopt en je verhaal vindbaar maakt voor zoekmachines.

Leren schrijven

Als Juffrouw Taal heet ik je van harte welkom in mijn contentklas. Het liefst zou ik in het in prachtig schoonschrift op een krijtbord doen, maar dat is wat lastig online. Maar in mijn Contentklas leer ik jou schrijven als een copywriter. Dit kan in mijn cursus ‘Nooit meer zonder content’, met mijn e-book ‘Spelling: alles wat je op de basisschool leerde en weer vergat’, met de Tekstcheck voor ondernemers en met praktische blogs vol tips en tricks. Want ik geloof dat je het zelf kan, maar alleen als je het zelf doet. Dus hup hup, kruip achter dat toetsenbord en zet hem op.  You’ve tot this.