Aanbod

Ik wilde hier eigenlijk iets gezelligs zetten als Curriculum of Lesaanbod Juffrouw Taal. Maar dat zegt zo weinig. En ‘confused people don’t buy’. Dus dan moet ik zelf ook geen verwarrende termen gaan gebruiken.

Wat ik doe: Ik leer ondernemers zelf ijzersterke marketingteksten te schrijven. Voor je websiteteksten, je blog, je socials, je nieuwsbrief en alle andere teksten die je als ondernemer nodig hebt. Zodat je niet alleen vindbaar bent, maar dat mensen ook snappen wat jij doet en aanbiedt. En dat je dat dan ook verkoopt.

Je wilt wel schrijven, maar het lukt niet. Nou ja, niet structureel. Een stukje tikken voor je socials of je nieuwsbrief? Lukt prima ‘when inspiratie strikes’. Maar consequent teksten neerzetten? Dat is een ander verhaal. Klinkt dit bekend?

– Je weet niet goed waar je over moet schrijven

– Je weet dat je iets moet met SEO, Copywriting, Storytelling en marketing. Maar wat? En Hoe? Dus doe je maar niks

– Je bent heel goed in wat je doet, maar krijgt het niet op papier. Of scherm. 

De Tekst-check

Met digitale rode pen check ik je tekst. Klinkt eng, is het nooit. Na afloop krijg jij een rapport, alleen voor jou. Gericht op je tekst, maar ook op SEO-waarde en je boodschap. Concrete tips waar je direct iets mee kan.

Nooit meer zonder content

In de cursus 'Nooit meer zonder content' neem ik je stap voor stap mee. Waar begin je, hoe schrijf je voor een doelgroep, wat is een fijne opbouw en meer

E-book spelling

Alles wat je op de basisschool leerde en weer bent vergeten. De spellingsregels waar men het vaak een nieuwe zin voor schrijft en de fouten die jij niet meer maakt.