Aanbod

Ik wilde hier eigenlijk iets gezelligs zetten als Curriculum of Lesaanbod Juffrouw Taal. Maar dat zegt zo weinig. En ‘confused people don’t buy’. Dus waarom dan zelf verwarrende termen gaan gebruiken?

Wat ik doe: Ik leer ondernemers zelf ijzersterke marketingteksten te schrijven. Voor je websiteteksten, je blog, je socials, je nieuwsbrief en alle andere teksten die je als ondernemer nodig hebt. Zodat je niet alleen vindbaar bent, maar dat mensen ook snappen wat jij doet en aanbiedt. En dat je dat dan ook verkoopt.

Je wilt wel schrijven, maar het lukt niet. Nou ja, niet structureel. Een stukje tikken voor je socials of je nieuwsbrief? Lukt prima ‘when inspiratie strikes’. Maar consequent teksten neerzetten? Dat is een ander verhaal. Klinkt dit bekend?

– Je weet niet goed waar je over moet schrijven

– Je weet dat je iets moet met SEO, Copywriting, Storytelling en marketing. Maar wat? En Hoe? Dus doe je maar niks

– Je bent heel goed in wat je doet, maar krijgt het niet op papier. Of scherm. 

De Tekst-check

Met digitale rode pen check ik je tekst. Klinkt eng, is het nooit. Na afloop krijg jij een rapport, alleen voor jou. Gericht op je tekst, maar ook op SEO-waarde en je boodschap. Concrete tips waar je direct iets mee kan.

Strategische Sessie

In een strategische sessie duiken we samen in je bedrijf. Aan het eind van deze sessie weet je wat jou onderscheidt en hoe je dit kunt gebruiken om online meer klanten binnen te halen.

E-book spelling

Alles wat je op de basisschool leerde en weer bent vergeten. De spellingsregels waar men het vaak een nieuwe zin voor schrijft en de fouten die jij niet meer maakt.