Opfriscursus Spelling

Voor iedereen die twijfelt tijdens het tikken van een mail, een websitetekst 16 x naleest om vervolgens online de spelfout te zien en de d’s en de t’s nog weleens door elkaar gooit.

Je bent niet alleen

Wist je dat iedereen tussen de 25 en 35 niet het beste taalonderwijs heeft gehad? Daarom doen wij – ik zit ook in die generatie – heel veel op gevoel, zonder te weten waarom? Foutloos Nederlands is daardoor net iets moeilijker dan voor anderen.

Nu ben ik de peuter-fase van ‘waarom’ nooit uitgekomen, dus Google werkelijk alles. Ook over taal, spelling en goed schrijven. Daarnaast heb ik zowel een papiertje rondom Communicatie en een juffendiploma voor de basisschool. Tel daar een eindeloze stroom geschreven teksten bij op en tadaaa… Ik ben je human spell check.

Geen getwijfel en omgebouwde zinnen meer

Maar ik kan jou niet altijd overal bijstaan. Dus heb ik iets bedacht. Een handig e-book. Zodat jij niet alleen weer weet hoe het moet, maar daardoor weer veel sneller en zelfverzekerder je teksten gaat schrijven. En twijfel je toch? Dan lees je het gewoon weer even door.

As we type ben ik het e-book aan het schrijven. Wil je als eerste toegang hebben tot het e-book voor de pilot-prijs? Laat dan hieronder je gegevens achter.

Ik wil dat e-book voor de pilotprijs (wachtlijst)

Schrijf je hieronder in voor de wachtlijst, dan krijg kun jij het e-book voor de pilotprijs kopen.