Juffrouw Taal voor SEO-Start

Hoi! Gefeliciteerd met jouw aankoop van SEO-Start. Als je er actief mee aan de slag gaat, dan weet ik zeker dat de bezoekers jouw website weten te vinden. En wat zou het dan fijn zijn als daar ijzersterke teksten staan. Waarmee je niet alleen jouw boodschap de wereld in slingert, maar die er ook voor zorgen dat je van bezoekers betalende klanten maakt.

Als je kunt praten, kun je ook schrijven

Ik geloof dat iedereen zelf haar ijzersterke teksten kan schrijven. Je hebt er alleen wat handige tips en tricks voor nodig. En die heb ik de afgelopen jaren voor je verzameld. Bij SEO Start krijg je de eerste module van ‘Nooit meer zonder content – leer zelf ijzersterke marketingteksten schrijven’ cadeau. 

Wat leer je in deze module?

Je krijgt de module ‘Doelgroep: voor wie schrijf je eigenlijk?’ cadeau bij SEO Start. Niet alleen onmisbaar voor een goede tekst, maar ook belangrijk voor je SEO-strategie. 

Aan het einde van deze module:

  • weet je voor wie je schrijft
  • gebruik jij klantcontact voor nieuwe content
  • weet je welke pijnpunten en problemen van je ideale klant je kunt gebruiken voor zoektermen
  • ken je het verschil tussen interne en externe problemen – en welke voor je marketing belangrijk zijn
  • heb je een sterke basis voor al content: van landingspagina tot social post. You’ve tot this.

In de tweede helft van oktober gaat deze module live. Leer eerst alles over SEO en zoektermen in SEO Start en ga van zoekterm naar marketingtekst met Nooit meer zonder content.