Over mij

Wie is Juffrouw Taal?

 

Ik ben Lian de Snoo – van Zon. Niet van adel en geen blauw bloed, maar gewoon getrouwd met mijn Lief. Naast vrouw van #thehusband, ook mama van #thekid, vriendin van hele leuke vrienden, taalfanaat en dus Juffrouw Taal. Copywriter en schrijfcoach voor leuke mensen en mooie bedrijven.

Ik ben niet dat klasgenootje wat hele schriften volpende met de mooiste opstellen. Ik ben degene die gek was op dictee, fanatiek streepjes zette onder de persoonsvorm en anderen graag (ongevraagd) hielp met hun werk. En dat doe ik nog steeds. Met liefde voor taal en online marketing help ik ondernemers en bedrijven om hun verhaal de wereld in te brengen. 

Foto Juffrouw Taal
Juffrouw Taal - Lian de Snoo van Zon

Over mijn bedrijf

Sinds 2016 ben ik ondernemer. Van een webshop met een eigen collectie kaarten- en posters (nog steeds te koop via Bol.com) en freelance contentmarketeer naar doen wat ik het liefste doe: werken als schrijfcoach en copywriter. 

Door mijn liefde voor mensen dingen leren en online marketing gaat bij mij het licht aan als het over taal en de kracht van woorden gaat. Waarom kiezen we bepaalde woorden? Hoe kun je woorden gebruiken als instrument om je boodschap duidelijk te krijgen? Waarom klik je bij de ene tekst door en bij de andere weg? 

Juffrouw Taal in 4 woorden

Nu kan ik hier natuurlijk woorden als tekstschrijver, marketeer of andere werkgerelateerde dingen kiezen. Maar dat doe ik niet. Ik werk het best als we een klik hebben. En dan geven deze woorden een veel beter beeld.

Nieuwsgierig

Die 'Waarom?-fase' waar de meeste kinderen overheen groeien? Die is bij mij nooit over gegaan.

Boekenwurm

Ik lees meestal 3 boeken door elkaar. Zelfontwikkeling, marketing, chicklit: allemaal op mijn nachtkastje.

Fun-fit-girl

Ik hou van sporten. En van eten. En van een gezond lijf. Dus eigenlijk ben ik altijd op zoek naar balans.

Humorvol

Ik ben gek op humor. En maak graag grapjes. Life is ment to be fun, not serious.

Over mij pagina gelezen
Je bent echt bijna bij het eind 90%

Wow! Wat leuk dat je de hele pagina hebt gelezen. Wil je nog meer weten over mij of wat ik kan, ontdekken of ik de juiste persoon voor jou ben of om me om een andere reden contacten? 

Dan hoef je alleen maar te kiezen. Vul het contactformulier in, volg me op Instagram of stuur me een berichtje via Linkedin. Of bel of app me op +31 6 12 12 64 60.